Martin Luther, hvem var han egentlig?
Konfirmantene utfordres av Martin Luther. Hvem var han? Hvilken betydning har han for oss og kirka vår?
Martin Luther, hvem var han egentlig?

Film, popcorn og quiz er første møtet for konfirmantene med Martin Luther. Samtalegruppe følger. Ulike samlinger gjennom vinteren vil løfte fram viktige elementer i reformasjonen som førte fram til starten for den lutherske kirke som vi kjenner i dag. Forberedelsene til reformasjonsjubileet i 2017 er i gang!

Martin Luther tok avstand i fra avlatshandelen. Han løftet fram at vi blir frelst ved
TROEN ALENE
NÅDEN ALENE
JESUS ALENE
ORDET ALENE.

Hvordan vil vi uttrykke kjernen i vår kristne tro i dag? Hva handler det egentlig om?
Kanskje er Martin Luther mer aktuell også 500 år etter reformasjonen enn vi i første omgang vil tro?