Knall kveld med Roadservice på Ål

Herlige ungdommer på Roadservice-teamet til Skjærgårds, gav oss en fantastisk kveld i Ål kyrkjestugu onsdag 10. desember.
Knall kveld med Roadservice på Ål

7 herlige ungdommer på Roadservice-teamet til Skjærgårds, gav oss en fantastisk kveld i Ål kyrkjestugu onsdag 10. desember.

Ungdommer og voksne fra Ål og Hol fikk servert fengende undervisning med film og dramatisering, quiz og stafetter. Temaene var: Den Hellige Ånd og sosial rettferdighet. Gjennom misjonsprosjektet Kompis, hvor fokus er å gi ungdommer i India som ikke har andre inntekstmuligheter enn slavelignende arbeidsforhold ved steinknuseri nye muligheter i livet gjennom utdanning. Kvelden ble avsluttet med konsert med mange bra låter av flinke musikere og gode vokalister og topp stemning.

Ål sokneråd arrangerte kvelden hvor ungdommer fra hele Hallingdal ble invitert.