Leveld, Torpo og Ål sokns misjonsprosjekt 2016-18

Pionérarbeid blant malinkéene i Senegal

Møyfrid og Kristian Moskvil er Normisjonens utsendinger til i Øst-Senegal. Vi i Ål får følge dem på en spesiell måte denne perioden. Møyfrid er fysioterpeut og Kristian er lærer. Og de har 3 barn. Oskar (f. -13), Rakel (f. -15) og David (f.-17).

Pionérarbeid handler om å bli kjent, forstå folk og kultur, knytte relasjoner, skape tillit, slik at budskapet om Jesus etter hvert kan bli forstått, tatt imot og få livsforvandlende betydning.

Hvordan kan vi bidra?

• ​Familien Moskvil står i et utfordrende pionèrarbeid. De trenger å kjenne at noen står med dem og husker på dem.
    Be for familien og be for malinkè-folket i Øst-Senegal om gode relasjoner og at mennesker må åpne seg for evangeliet om Jesus.
  • Registrere deg som mottaker av månedlig elektronisk nyhetsbrev fra familien Moskvil.
  • Få nyhetsglimt fra Normisjon gjennom gratisbladet «Nytt fra Normisjon».
  •  Gi til misjonsprosjektet ved ofringer i kirkene.
  • Registrere fast givertjeneste. Da får du bidra økonomisk jevnt og trutt, også når du ikke er i kirka på den aktuelle søndagen.
  • F.eks. invitere venner på en middag og sette en ”gavepris” på den.
  • Du kan være kreativ og bidra på andre måter også. F.eks. la en åremålsgave gå til misjonsprosjektet, en utlodning, bruktsalg osv.

Misjonsavtale med Normisjon for perioden 2016-18

LEVELD, TORPO OG ÅL SITT MISJONSPROSJEKT 2019-2022

NEPAL FJELLSKULE Ein betre skulekvardag

Ekteskap bygd på fjell

Nyforelska og litt småflaue ser fem ektepar inn i augene på kvarandre og lovar at dei framleis vil elske og ære ektefellen sin.

Maria på vei til Tanzania

Maria Stølen forbereder seg til bibeloversettelsesarbeid i Mbeya, Tanzania.

PÅSKEHILSEN PÅ ETTERSKUDD

Familien Moskvil i Senegal: Vi har hatt ferien med kysten. Strand, sjø og basseng. Gir fristende bilder det også..

Nytt fra Moskvil i Senegal

Et av våre forbilder er ei dame vi engang var sammen med noen dager i Mali – hun hadde bosatt seg i Finnmark, samtidig som hun var mange år, i flere omganger, i Mali. Hun «likte kontraster» fortalte ...

Besøk av misjonærspirer

21.-22.okt. hadde vi besøk av Ingrid og Einar Amlie som forbereder seg til misjonærtjeneste i Senegal.

Tre ungdomar fra Ål på Gå Ut Senteret i Trondheim

I år er det tre ungdomar fra Ål som går på Gå Ut Senteret (GUS) i Trondheim.

Et lite Sene-gal i september

Nytt brev fra framilien Moskvil i Senegal.

Ei tid for det meste..

Det er ei tid for alt, leser vi i Bibelen. Og for oss er det nå en tid for avskjed og planlegging, og midt i alt familieliv med 2 små gutter.

...et lite Sene-gal i juli

Da er vi straks på vei hjemover, men hadde lyst til å skrive litt likevel!
Les meir..
22. juli 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Ål kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando