Leveld, Torpo og Ål sokns misjonsprosjekt 2016-18

Pionérarbeid blant malinkéene i Senegal

Møyfrid og Kristian Moskvil er Normisjonens utsendinger til i Øst-Senegal. Vi i Ål får følge dem på en spesiell måte denne perioden. Møyfrid er fysioterpeut og Kristian er lærer. Og de har 3 barn. Oskar (f. -13), Rakel (f. -15) og David (f.-17).

Pionérarbeid handler om å bli kjent, forstå folk og kultur, knytte relasjoner, skape tillit, slik at budskapet om Jesus etter hvert kan bli forstått, tatt imot og få livsforvandlende betydning.

Hvordan kan vi bidra?

• ​Familien Moskvil står i et utfordrende pionèrarbeid. De trenger å kjenne at noen står med dem og husker på dem.
    Be for familien og be for malinkè-folket i Øst-Senegal om gode relasjoner og at mennesker må åpne seg for evangeliet om Jesus.
  • Registrere deg som mottaker av månedlig elektronisk nyhetsbrev fra familien Moskvil.
  • Få nyhetsglimt fra Normisjon gjennom gratisbladet «Nytt fra Normisjon».
  •  Gi til misjonsprosjektet ved ofringer i kirkene.
  • Registrere fast givertjeneste. Da får du bidra økonomisk jevnt og trutt, også når du ikke er i kirka på den aktuelle søndagen.
  • F.eks. invitere venner på en middag og sette en ”gavepris” på den.
  • Du kan være kreativ og bidra på andre måter også. F.eks. la en åremålsgave gå til misjonsprosjektet, en utlodning, bruktsalg osv.

Misjonsavtale med Normisjon for perioden 2016-18

Maria på vei til Tanzania

Maria Stølen forbereder seg til bibeloversettelsesarbeid i Mbeya, Tanzania.

PÅSKEHILSEN PÅ ETTERSKUDD

Familien Moskvil i Senegal: Vi har hatt ferien med kysten. Strand, sjø og basseng. Gir fristende bilder det også..

TÅRNAGENTHELG I ÅL KYRKJE

7.-8 april er det Tårnagenthelg i Ål kyrkje. Sundagen ferier me også familiens misjonsdag og barnas påskefest. velkommen til små og store.

Nytt fra Moskvil i Senegal

Et av våre forbilder er ei dame vi engang var sammen med noen dager i Mali – hun hadde bosatt seg i Finnmark, samtidig som hun var mange år, i flere omganger, i Mali. Hun «likte kontraster» fortalte ...

Besøk av misjonærspirer

21.-22.okt. hadde vi besøk av Ingrid og Einar Amlie som forbereder seg til misjonærtjeneste i Senegal.

Hjemom på ferie - og på prekestolen i Ål kyrkje

Kristoffer Krohn Sævre besøker Ål kyrkje 8.oktober kl. 11.00.
Les meir..

Besøk av Bjørnar Lemvik 13.-14. okt.

Bjørnar Lemvik, Normisjonens koordinator for Mali/Senegal besøker misjonshelga på Ål.

Amlie på plass og Moskvil til Norge for fødsel

Mye aktivitet i misjonsprosjektet vårt i Senegal.

Et lite Sene-gal i juni

Møyfrid og Kristian Moskvil og barna er tilbake i Senegal etter Norgesferie.

Et lite Sene-gal i mars

Nytt nyhetsbrev fra familien Moskvil i Senegal.
Les meir..
26. april 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Ål kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando