Leveld, Torpo og Ål sokns misjonsprosjekt 2016-18

Pionérarbeid blant malinkéene i Senegal

Møyfrid og Kristian Moskvil er Normisjonens utsendinger til Kèdougou i Senegal. Vi i Ål får følge dem på en spesiell måte denne perioden. Møyfrid er fysioterpeut og Kristian er lærer. Og de har 2 barn. Oskar (f. -13) og Rakel (f. -15).

Pionérarbeid handler om å bli kjent, forstå folk og kultur, knytte relasjoner, skape tillit, slik at budskapet om Jesus etter hvert kan bli forstått, tatt imot og få livsforvandlende betydning.

Hvordan kan vi bidra?

• ​Familien Moskvil står i et utfordrende pionèrarbeid. De trenger å kjenne at noen står med dem og husker på dem.
    Be for familien og be for malinkè-folket i Kèdougou om gode relasjoner og at mennesker må åpne seg for evangeliet om Jesus.
  • Registrere deg som mottaker av månedlig elektronisk nyhetsbrev fra familien Moskvil.
  • Følg med på Moskvil's blog.
  • Få nyhetsglimt fra Normisjon gjennom gratisbladet «Nytt fra Normisjon».
  •  Gi til misjonsprosjektet ved ofringer i kirkene.
  • Registrere fast givertjeneste. Da får du bidra økonomisk jevnt og trutt, også når du ikke er i kirka på den aktuelle søndagen.
  • F.eks. invitere venner på en middag og sette en ”gavepris” på den.
  • Du kan være kreativ og bidra på andre måter også. F.eks. la en åremålsgave gå til misjonsprosjektet, en utlodning, bruktsalg osv.

Misjonsavtale med Normisjon for perioden 2016-18

Besøk av Bjørnar Lemvik 13.-14. okt.

Bjørnar Lemvik, Normisjonens koordinator for Mali/Senegal besøker misjonshelga på Ål.

Amlie på plass og Moskvil til Norge for fødsel

Mye aktivitet i misjonsprosjektet vårt i Senegal.

Hjemom på ferie - og på prekestolen i Ål kyrkje

Kristoffer Krohn Sævre besøker Ål kyrkje 8.oktober kl. 11.00.

Et lite Sene-gal i juni

Møyfrid og Kristian Moskvil og barna er tilbake i Senegal etter Norgesferie.

Et lite Sene-gal i mars

Nytt nyhetsbrev fra familien Moskvil i Senegal.

Et lite Sene-gal

Nyhetsbrev fra familien Moskvil i Senegal.

Et lite Sene-gal i januar

Familiebesøk og andre besøk, husbygging og mye mer. Les om det i nyhetsbrevet fra familien Moskvil i Senegal.

Et lite Sene-gal i desember

Nå nærmer det seg jul. Da vi bodde i Mali måtte pastoren, uka før julaften, minne menigheten om at om en uke måtte vi alle huske at det var jul.

Et lite Sene-gal i november

Nytt nyhetsbrev fra familiene Moskvil og Jøssang i Senegal.

Et lite Sene-gal i oktober

Familien Jøssang og familien Moskvil har omsider begynt en felles hverdag i Øst-Senegal. Hvordan ser den ut? I dette nyhetsbrevet får vi et lite innblikk i en spennende og utfordrende hverdag.
Les meir..
22. september 2017 | Logg inn | Copyright 2017 Ål kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando