Ål kyrkjelege fellesråd > Misjon

Leveld, Torpo og Ål sokns misjonsprosjekt 2016-18

Pionérarbeid blant malinkéene i Senegal

Møyfrid og Kristian Moskvil er Normisjonens utsendinger til i Øst-Senegal. Vi i Ål får følge dem på en spesiell måte denne perioden. Møyfrid er fysioterpeut og Kristian er lærer. Og de har 3 barn. Oskar (f. -13), Rakel (f. -15) og David (f.-17).

Pionérarbeid handler om å bli kjent, forstå folk og kultur, knytte relasjoner, skape tillit, slik at budskapet om Jesus etter hvert kan bli forstått, tatt imot og få livsforvandlende betydning.

Hvordan kan vi bidra?

• ​Familien Moskvil står i et utfordrende pionèrarbeid. De trenger å kjenne at noen står med dem og husker på dem.
    Be for familien og be for malinkè-folket i Øst-Senegal om gode relasjoner og at mennesker må åpne seg for evangeliet om Jesus.
  • Registrere deg som mottaker av månedlig elektronisk nyhetsbrev fra familien Moskvil.
  • Få nyhetsglimt fra Normisjon gjennom gratisbladet «Nytt fra Normisjon».
  •  Gi til misjonsprosjektet ved ofringer i kirkene.
  • Registrere fast givertjeneste. Da får du bidra økonomisk jevnt og trutt, også når du ikke er i kirka på den aktuelle søndagen.
  • F.eks. invitere venner på en middag og sette en ”gavepris” på den.
  • Du kan være kreativ og bidra på andre måter også. F.eks. la en åremålsgave gå til misjonsprosjektet, en utlodning, bruktsalg osv.

Misjonsavtale med Normisjon for perioden 2016-18

LEVELD, TORPO OG ÅL SITT MISJONSPROSJEKT 2019-2022

NEPAL FJELLSKULE Ein betre skulekvardag
Les meir..