JuleRO med PUST lørdag 7.des kl 18 i Ål kyrkje

«Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning.» (Aftenposten om Julero)

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk; sammen skaper de seks ulike stemmene en magisk, mektig og leken samklang som både bergtar publikum og gir senkede skuldre.

I 2019 reiser sekstetten på juleturné for tiende året på rad, med rekordmange konserter. Med sitt kritikerroste julealbum "Julero" og tradisjonsrike julekonserter har PUST for lengst sunget seg inn i nordmenns hjerter, og juleturnéen med det internasjonalt anerkjente vokalensemblet har etablert seg som en viktig førjulstradisjon for mange. I desember fyller PUST opp kirker og konsertscener i Sør-Norge og serverer sin meditative, stemningsfulle og evig beroligende musikk for nordmenn som ønsker julero. En konsert som gir deg garantert julestemning.

Aftenposten beskrev Julero som "et julealbum for evigheten" og inkluderte det på sin topp10-liste over tidenes julealbum som er et must å ha i platesamlinga di, i selskap med blant andre Elvis, Sinatra, Fitzgerald og Wesseltoft. PUST gjorde seg også bemerket som hovedgjester på Beat for Beat julespesial på NRK1 for noen år tilbake.

Her kan du se og høre PUST sin egen julehit live fra Beat for Beat; "I et lite hus".

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).

Velkommen til flott julekonsert!