Konfirmantinnmeldingene strømmer på

1 av 4 konfirmasjonsgudstjenester til våren 2019 er allerede fulltegnet.

Konfirmantinnmeldingene strømmer på

Sist helg feiret vi konfirmasjon i Ål kyrkje og Leveld kyrkje. Og mange har allerede meldt seg til kirkelig konfirmasjon til neste skoleår. Konfirmasjonsgudstjenesten lørdag 1.juni 2019 er nå fulltegnet.

Selv om fristen til å melde seg til kirkelig konfirmasjon gikk ut 1. juni, tar vi imot innmeldinger fortsatt, men det er viktig å være rask. Om vi ikke har plass til flere konfirmanter i gudstjenesten 1.juni 2019, så er det fortsatt ledige plasser i Torpo kyrkje 5.mai, Ål kyrkje 12.mai og Leveld kyrkje 2. juni.

Konfirmantåret starter med Kick-off for konfirmanter og foresatte torsdag 14. juni kl. 19.00 i Ål kyrkje.

Fotograf: Olav Slettemoen