Helaften med Tre på trappene, søndagsmiddag og til slutt sangkveld

Søndag 18.mars inviterar Kafe TID til søndagsmiddag kl 17 og konsert med Tre på trappene! kl 18!

«Tre på trappene» er tre vener fra Ål som syng songar frå livet om tru, håp og draumar. Dei fleste songane er sjølvskrive i ein variert visestil med ein tøtsj av rock og jazz.

Med musikk og tekstar som er inspirert frå livet, håper vi at denne intimkonserten skal røre lyttarane. På Kafe` Tid er det varmt og godt å vere, og det blir suppe, kaffe og kake (inntektene frå kafèsalget denne kvelden går til Kirkens Nødhjelp's fasteaksjon). Tre på trappene er Marit Haug Noss (vokal) Heidi Langegard (gitar, fløyte og bass), og Terje Nordal (gitar og bass).

Kl 19.30 er det songkveld med Guri Ekse og Sigrun Kaslegard på Evjens Minne.

Velkommen!