Besøk av Bjørnar Lemvik 13.-14. okt.

Bjørnar Lemvik, Normisjonens koordinator for Mali/Senegal besøker misjonshelga på Ål.

Misjonshelg 13.-15. oktober

 

Bjørnar Lemvik, Normisjonens koordinator for Mali/Senegal besøker misjonshelga på Ål.

 

 

Bjørnar hadde selv deler av oppveksten i Etiopa. Han er fortsatt en ung mann, men har rukket å sette seg godt inn i forholdene misjonærene våre i Senegal bor og jobber under. Han vil komme til Ål og dele med oss mye som er relevant for misjonsprosjektet vårt i Senegal. Vi er vel midtveis i prosjektet. En misjonærfamilie i Kedougou, Senegal har blitt til to. Ekteparet Ingrid og Einar Amlie med to små barn, som besøkte oss på misjonshelga i fjor, er nå på plass og lærer språk. 

 

I år er det Bjørnar Lemvik som kommer på besøk. Han er ung og entusiastisk, så dette blir bra.

Lemvik blir med på Fellesskapskveld på Evjens Minne fredag 13.10 kl. 19.30. Der blir sang av "Tre på trappene", og det blir kveldsmat.


Lemvik blir også med på Vats bedehus lørdag 14.10 kl. 12.00. Der får vi musikk ved Andreas Meyer. Matservering.


Søndag 15.10 blir det misjonsgudstjeneste i Torpo kyrkje kl. 11.00. Sokneprest Frank Vorhaug og leder i misjonsrådet Gunnvor Kreken deltar. I tillegg blir B-karad'n med og synger. Og det blir kirkekaffe etter gudstjenesten.  

 

På alle tre arrangementene blir det selvfølgelig anledning til å gi en gave, eller skal vi si et takkoffer til misjonsprosjektet vårt, pionérarbeid blant malinkéene i Senegal.

  Kommentarer19. august 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Ål kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando