Besøk av misjonærspirer

21.-22.okt. hadde vi besøk av Ingrid og Einar Amlie som forbereder seg til misjonærtjeneste i Senegal.

Besøk av misjonærspirer

21.-23.okt. hadde vi Misjonshelg på Ål. Fredagen og lørdagen var vi heldige og fikk besøk av Ingrid og Einar Amlie som i høst går på Gå-ut-senteret som Normisjonen driver i Trondheim.

Ingrid og Einar har to små barn, Johan Nikolai og Rebekka og sammen skal de reise ut til Kedougou i Senegal som misjonærer høsten 2017. I vårsemesteret skal de være i Albertville i Frankrike og studere fransk som er det nasjonale språket i Senegal.

Både Ingrid og Einar er lærerutdannet, og de delte med oss på Evjens Minne fredag kveld og på Vats bedehus lørdag om forberedelsene de står i og tjenesten de skal ut i. De skal jobbe tett med Møyfrid og Kristian Moskvil som vi har fulgt noen måneder allerede gjennom misjonsprosjektet vårt.

Ingrid forkynte om alt vi har i Guds ord og begge formidlet med varme og glede misjonsoppdraget vi har i lag som misjonærer og sendemenighet. Vi skal jobbe sammen for at malinké-folket skal få bli kjent med Jesus.

La oss be for både familien Amlie og familien Moskvil og deres forberedelser og tjeneste.