Et lite Sene-gal i oktober

Familien Jøssang og familien Moskvil har omsider begynt en felles hverdag i Øst-Senegal. Hvordan ser den ut? I dette nyhetsbrevet får vi et lite innblikk i en spennende og utfordrende hverdag. 

Et lite Sene-gal i oktober

 

Hvordan er en typisk dag her i bofellesskapet vårt i Senegal?? Fram til jul deler altså fam. Moskvil og fam. Jøssang hus. Det er veldig kjekt og lærerikt.

 

Alle skulle prøvd å bo sammen med andre på en slik måte. En lærer mye om både seg selv og andre. Vi har 3 soverom, et toalett, et kjøkken, og ei lita stue + et tak som vi snart kan sove på. Regnet må bare gi seg først.

 

I tillegg har vi til sammen 5 barn. 2 på 11 mnd, en toåring, en treåring og en fireåring. For å si det mildt blir det en del tøybleievask. En del oppvask. En del rydding. En del matlaging. Og mye tid til å oppmuntre, trøste, hjelpe, mate, aktivisere, leke med og være foreldre for barna våre. 

 

Men grunnen til at vi er her i Senegal er for at vi vil bety en forskjell for malinke-naboene våre. Derfor har vi brukt mye tid til å prioritere hva som er viktig for oss og til å lage en «ukeplan» for tida vår sammen her. Det er spennende. Vi har tenkt at dette skulle vi jammen gjort når vi er i Norge også. Begynt med en blank timeplan, for så å planlegge tida ut fra hva en kjenner er viktig og hva en ønsker å prioritere. Hvilke drømmer og visjoner har vi over hverdagen??

 

Les hele nyhetsbrevet her.

  Kommentarer21. juli 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Ål kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando